Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

COMET-P Серија

sus15sus2

Технички карактеристики

su22sac

(Моќност 1200 W)

Сушач (фен) за коса кој е прилагоден за употреба во хотели, спортски сали,базени и слично. Моќност 1200W, 50Hz, 220-240V, 1,5kg

УПОТРЕБА:

sus345ac