Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

COMET-N Серија

sus4hmj

Технички карактеристики

su22sac

 

COMET-N Серија

       (Моќност 1000 W)

Сушач (фен) за коса кој е прилагоден за употреба во хотели, спортски сали,базени и слично. Моќност 1000W, 50Hz, 220-240V, 3.0kg.

УПОТРЕБА:

sus345ac