Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ECOHAND Серија

(150 m³/h)

susa234

Технички карактеристики

ECOHAND Серија,– Сушач за раце

Брз, хигиенски и вграден систем за ефикасно користење на енергијата додека е во употреба. ECOHAND сушачот за раце користи моќен, брз слој на чист воздух за да се елеминира секоја капка вода од рацете, оставајќи ги суви рацете за 10 секунди. Иновативниот дизајн ѓи спречува капките вода да паѓат на земјата, со кој гарантира повисок стандар на хигиена. Комерцијални и индустриски сушачи за раце, монтажа на ѕид. Проток на воздух до 150 m³/h.

ПРЕДНОСТИ:

 

 • Хигиенски;
 • Енергетски ефикасен;
 • Еколошки;
 • Намалена емисија на CO2;
 • Автоматско работење;
 • Контролиран од интелгентен инфрацрвен сензор кој вклучува и исклучува;
 • Голем LCD дисплеј за покажување времето на сушење;
 • Лесно се чисти и одржува;
 • Економски и издржлив;
 • Интелегентен, практичен и елегантен дизајн;
 • Висока класа на филтер за воздух.

УПОТРЕБА:

sus345ac

sus450