Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

EBB DESIGN Серија

ventilatorEBBdesign Технички Карактеристики                                                                                      EBB DESIGN Серија

(80-250 m³/h)
Центрифугален вентилатор со проток на воздух  од 80 до 250 m³/h, со неповратна клапна и двобрзински мотор 230V-50Hz. Специјално дизајниран за совладување на системи со висок отпор на притисок во каналски инсталации. Прилагоден да работи на температура до 40°C.
УПОТРЕБА:

           domasnaupotreba toaleti

                     Домашна употреба                                       Тоалети