Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

EB Серија

ventilatorEBТехнички Карактеристики                                                                                            EB Серија

(110-225 m³/h)
Центрифугален вентилатор за домашна употреба, со проток до 225 m³/h, со неповратна клапна, мотор         230V-50Hz, IPX4, класа B. Специјално дизајниран за совладување на системи со висок отпор на притисок .
УПОТРЕБА:

                       domasnaupotreba toaleti kancelarii2restoranibarovi

                                   Домашна употреба                                      Тоалети                                         Канцеларии                                      Ресторани и барови