Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

DECOR Серија

ventilatorDECORТехнички Карактеристики                                                                                    DECOR Серија           

Мини аксијален вентилатор со неповратна клапна  и индикатор-сијаличка. 230V, 50Hz со вградена термичка заштита. Прилагоден да работи на температура до 40°C. Достапен во три различни димензии за флексибилни црева од  100, 120 i 150 mm. Секоја димензија има различни карактеристики кои се претставени како абревијатура на референцата на производот.
S: Стандарден модел.
C: Модел со автоматски капак.
Z: Модел со топчести лагери. Посебно се препорачуваат за специфични инсталации.
R: Модел со вграден тајмер кој овозможува престанок на работата на вентилаторот неколку минути откако сијаличката ќе се угаси.
H: Модел со вграден прилагодувач на влага.
D: Модел со пасивен инфра црвен детектор.
УПОТРЕБА:          

                           domasnaupotreba toaleti nepovratnaklapnakancelarii

                                      Домашна употреба                                  Тоалети                                          Неповратна клапна                                  Канцеларии