Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

EBB-N Серија

ventilatorEBB-N2brzinaТехнички Карактеристики                                                                                           EBB-N Серија

Центрифугален вентилатор со проток на воздух  од 75 до 270 m³/h. Двобрзински мотор 230V-50Hz. Специјално дизајниран за совладување на системи со висок отпор на притисок во каналски инсталации.

                           ventilatorEBB-N 1 filterEBB-Nventilaciskokolozakrivenilopatki