Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

EDM SERIJA

ventilatorEDM Технички Карактеристики                                                                                            EDM SERIJA    

EDM, аксијален вентилатор
Аксијален вентилатор со мотор 230V, 50Hz. Прилагоден да работи на температура до 40°C. Достапен во три различни димензии за флексибилни црева од 90, 100 i 120 mm. Проток на воздух 80,95,180 m³/h. Секоја димензија има различни карактеристики кои се претставени како абревијатура на референцата на производот.
Ø S: Стандарден модел.
Ø C: Модел со автоматски капак.
Ø Z: Модел со топчести лагери. Посебно се препорачуваат за специфични инсталации.
Ø T: Модел со вграден тајмер на 8 минути.
Ø R: Модел со вграден тајмер кој овозможува престанок на работата на вентилаторот неколку минути откако сијаличката ќе се угаси.
Ø H: Модел со вграден прилагодувач на влага.
Ø E: Модел со фотоелектрична келија, со можност за автоматско работење на вентилаторот со светлосна детекција.
Ø M: Модел со можност за мануелно работење со помош на јаженце.
Ø Y: Модел со можност за вградување во ѕид.
УПОТРЕБА:          

            domasnaupotreba toaleti montiranje1montiranje2montiranje3

              Домашна употреба                        Тоалети                                                    Примери на монтирање