Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

SILENT DESIGN 100/200 D Серија

s l3005776163791 ca1ee9dd4a b

Класификација: домаќинство
Проток: 85 m³ / h
Моќност: 8 W
Ниво на бучава: 26,5 dB
Номинален напон: 230/50 V / Hz
Димензии (ВхШхД): 18.8х18.8х12.95 см
Тип: Аксијален
Земја на потекло: Шпанија

 Технички Карактеристики    

                                                                            SILENT DESIGN 100/200 D Серија 

             (80-175 m³/h)

  • Аксијален вентилатор со низок степен на бучност скоро бесшумен  230V-50Hz,
  • Со неповратна клапна и топчести лежишта, монтирани на SILENT блокови,
  • IP45, класа II . Термички заштитен,
  • Прилагоден за работа на температура до 40°С,
  • Достапен во две различни димензии со можност за инсталирање на канал 100,120 mm,
  • Проток на воздух од 80 до 175 m³/h.

УПОТРЕБА:          

     domasnaupotrebabanja1 energyefficient

         Домашна употреба