Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

SILENT 100/200/300 Серија

Silent 100 produc1 36quiet bathroom fan regarding silent 100 silent extract wc antique realistic 4  

Технички Карактеристики

 

SILENT100/200/300 Серија

Класификација: домаќинство
Проток:  95 m³ / h - 280 m³ / h
Дијаметар на цевката, cm 10
Моќ: 8 W
Ниво на бучава: 26,5 dB
Фреквенција на ротација: 2400 вртежи во минута
Номинален напон: 230/50 V / Hz
Тип на инсталација: ѕиден монтиран и тавански

Посебни карактеристики:
Класа на изолација B со вградена термичка заштита
ІІ класа електрична безбедност
Класа на заштита IPX4
Работна температура: од 0 до + 40C

                                                                                                                           

УПОТРЕБА:          

domasnaupotrebanepovratnaklapna pridusuvacnazvukventilatorbanji1ventilatorbanji2

           Домашна употреба                         Неповратна клапна              Придушувач на звук