Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

COMET Серија

comet1susac1 susac2susac3susac4 Технички Карактеристики                                                                                     COMET Серија

(Моќност 800 W)
Сушач (фен) за коса кој е прилагоден за употреба во хотели, фитнес центри и слично. Моќност 800W, 50Hz, 230V, 1.25kg.
УПОТРЕБА:

     domasnaupotreba komercijalnaupotreba

      Домашна употреба        Комерцијална употреба