Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

SL Серија

susacSLТехнички Карактеристики                                                                                           SL  Серија

(170-280 m³/h)
SL -2002 Automatic, SL-2002 A silver, SL -2002 Aluminium, SL-2002, SL-2500 – Сушач за раце
Комерцијални и индустриски сушачи за раце, монтажа на ѕид. Проток на воздух од 170 до 280 m³/h.
УПОТРЕБА

                  bezSP:soSP

                                                  Без S&P                                                        Со S&P