Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

К (метал) Серија

kujnskiventilatormetalТехнички Карактеристики                                                                                            К (метал) Серија

(350-480 м3 / ч)
- Центрифугален вентилатор за домашна кујна. Со проток на воздух од 350 m³/ h  до 480 m³/ h, монофазен мотор 230V-50Hz, IPX4, Класа II. Специјално дизајниран за инсталации каде има зголемен напор. Заштита: IPX2.
УПОТРЕБА:

             domasnakujna                            domasnaupotreba

                   Домашни кујни                                                  Домашна употреба