Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

К (пластика) Серија

ventilatorplastikaТехнички Каректиристики                                                                                            К (пластика) Серија

(250-625 m³/h)

- Центрифугален вентилатор за домашна кујна, направен од огноотпорна пластика VO. Проток на воздух од 250 до  625 m³/ h,  монофазен мотор 230V-50Hz, класа II. Инсталиран  на ѕид или во хауба.
УПОТРЕБА:  

domasnakujna                             domkujnaskica
                       
         Домашни кујни