Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

HCM-N Серија

ventilatorHCM-NТехнички Карактеристики                                                                            

(400-900 m³/h)

 Пластичен аксијален вентилатор. Сите модели од серијата се конструирани со можност за вградување во ѕид, на прозор и други слични структури. Оваа серија на вентилатори обезбедува флексибилни солуции за вентилирање на простории со лимитирани структурни промени.

УПОТРЕБА:          

                                     rabotilnicikomercijalniprostorii kancelariirestoranibarovi                                                          

                                               Работилници      Комерцијални простории                 Канцеларии              Ресторани и барови  


                       zaluzina1zaluzina2                                                      zastitnamreza
                                                    
                                                       Самопаѓачка пластична жалузина                                                                                              Заштитна мрежа