Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

HV-STYLVENT Серија

zidniiprozorskiventilТехнички Карактеристики                                                                                HV-STYLVENT Серија


(225-1100 m³/h)

 HV-Stylvent, аксијален вентилатор за домашна употреба во пластична кутија. 230V, 50Hz. Достапен во 3 варијанти со дијаметар: 150, 230 и 300 мм, со неколку раборни операции според барањето на електричната инсталација.
Го има во следниве верзии:
HV- AE versions: Стандарден ранг
HV-M versions: Модел со мануелно управување
HV-A, HV-RC versions: Модели со далечинско управување
HVE versions: Модели со рамка и можност за монтажа во ѕид

 

elegantendizajn1 elegantendizajn2elegantendizajn3elegantendizajn4

Елегантен дизајн во хармонија на секоја околина

                                         avtomatskaklapna nasokanastruenje prirodnaventilacija

                                     Автоматска клапна                             Промена на насоката на                              Можност за природна

                                                                                                         струењето на воздухот                               вентилација