Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Каналски Вентилатори

venk1 

splog S&P, е водечка компанија во производството на опрема за вентилација во Европа и ширум светот. Soler & Palau, благодарение на 54 годишното искуство во индустријата за производство на вентилатори , е во можност да понуди широк спектар на производи за индустриски, комерцијални и домашна употреба.