Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ВЕНТИЛКОНВЕКТОРИ (ФЕНКОЈЛЕРИ)

Каталог 2012

      Bini Clima е компанија со долгогодишно меѓународно искуство, чии производствени објекти се лоцирани во Rovereto - Italy. Bini Clima е специјализирана за производство и дистрибуција на системи за климатизација и вентилација и на своите клиенти им нудат иновација, квалитет и сеопфатна услуга.
Технологија за комфорност. Ова е во духот на “Bini Clima”, посветена во совршенство на дизајнот, производството и комерцијализацијата на системи за греење и ладење од 1918 година.
     Bini Clima влезе во делот за климатизација во 1977 година, со производство на хидраулични единици (фенкојлери,касетни,сплитни единици на вода,мали клима комори, спакувани водено ладени и топлински пумпи) за апликации како што се хотели, канцеларии, болници, универзитети и така натаму.
     Фабриката на Bini Clima е околу 11.000 m² (оддел за обработка на лим,оддел за сушење,монтажа и тестирање на производите), и таа се наоѓа во Rovereto (TN), северна Италија, во близина на најважните добавувачи на компоненти за климатизација.
      Техничкиот оддел во компанијата континуирано ги следат барањата на клиентите и врз основа на нивните барања можат да дизајнират специфични прототипови.
    Во последните 15 години, фирмата има направено голема соработка со најразвиените и најпознатите фирми за климатизација и системите за ладење и за OEM производството.


Производна програма на “Bini Clima”:

biniclima1

 

                 biniclima2biniclima3biniclima4

                                                   Фабрика                                                              Оддел за обработка                                                     Оделение за фарбање

                 biniclima5biniclima6biniclima7

                                                    Монтажа                                                                   Тестирање                                                            Обработка на плочи

                 biniclima8biniclima9biniclima10

                                     Обработка на плочи                                                    Машинско сечење на плочите                                   Машинско сечење на плочите

        Bini Clima има дистрибутивна мрежа за продажба и услуги низ цена Европа, Азија, Блискиот Исток.
        Bini Clima е компанија со маркетинг ориентација која обезбедува технологија со врвен квалитет во секторот на вентилоконвектори (фенкојлери).
Континуираното производство и процесот на развој, и духот на иновации е составен дел на политиката на Bini Clima и посебните барања од страна на клиентите со врвна технологија се посебно добредојдени.
     Квалитетот е апсолуте приоритет на “Bini Clima” како што е демонстрирано од нивниот избор на првокласни добавувачи, модерни производствени методи и строгите критериуми при тестирање и инспекција.  Целта на “Bini Clima” е да се најде соодветно решение за специфичните потреби на секој клиент во најкраток можен рок. Високо квалификуван, совесен персонал, иновативниот дух и квалитетот во производството направија и невозможното да биде возможно.